مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت سهمیه کنکور توسط شکایت به دیوان عدالت اداری

با سلام بنده در سال 92 کنکور دادم و به دلیل انتخاب رشته اشتباه توسط مشاور و استفاده از سهمیه در دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و به دلیل محروم بودن در کنکور 93 نتونستم در ان شرکت کنم و تغییر رشته بدم. در سال 92 ما در انتخاب رشته سهمیه داشتیم و سهمیه خیلی کمی که به دلیل انتخاب رشته نامناسب توسط مشاور حذف شد. در سال 93 سهمیه ها ارتقا داده شد و در رتبه نیز تاثیر داشت و این واقعا بی عدالی و ظلم در حق من بود. آیا راهی هست که با شکایت به دیوان عدالت بتونم سهمیه امو برگردونم و امسال کنکور بدم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم