مشاوره حقوقی رایگان - قانون سهمیه مربی در کنکور دکتری

باسلام
چگونگی اعمال سهمیه مربیان دانشگاه در ازمون دکتری
اینکه طبق شرطی که وجود داره باید 80درصد نمره اخرین فرد قبولی رابیاورید
سوالم اینه که این 80 درصد در مرحله ازمون کتبی و مرحله مصاحبه اعمال میشود یا در نمره نهایی
من در ازمون کتبی دکتری نمره حدنصاب را با احتساب 80درصد اخرین فرد قبولی اوردم و همچنین در مرحله مصاحبه نمره حدنصاب را اوردم ولی بازهم مردود اعلام شدم
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قبلا محدوديتي در مورد تعداد دفعات شركت در ازمون نبود ولي الان اگر تغيير آيين نامه داده باشن بي اطلاعم