مشاوره حقوقی رایگان - خودروی خود را فروختم بدون اطلاع از پیامک کشف حجاب

با سلام و عرض ادب

بنده 2 ماه پیش خودرویی را خریداری کردم که چند قسط ان باقی مانده بود. به همین خاطر هنوز پلاک و سند به نام خریدار اول می باشد. و بنده فقط وکالت فروش و تعویض پلاک بعد از اتمام اقسط را داشتم.

در این مدت پیامک کشف حجاب به خریدار اول رفته و به من اطلاع نداده است.

منم بی اطلاع از این موضوع هفته پیش خودرو رو بخاطر بدهی فروختم. و وکالت فروش و تعویض پلاک به خریدار سوم رسید.

اکنون خریدار سوم که قصد داشته خلافی پرداخت کند متوجه شده خودرو بخاطر کشف حجاب توقیف می باشد.

من حتی به پلیس امنیت مراجعه کردم که تعهد بدهم اما پلیس امنیت اخلاقی به من گفتن چون مالک خودرو تغییر کرده تمام این کارها به عهده مالک جدید خودرو است مه اکنون وکالت دارد.

مالک جدید خودرو که این مشکل رو دیده قصد دارد از من شکایت کند که خودرو را به من بازگرداند و پولش را پس بگیرید.

منم که پول فروش خودرو را برای بدهی هایم دادم.

ایا اگر از من شکایت کند برای من مشکلی ایجاد میشود؟ یا اینکه شکایتش بی فایده است

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما مشکل ایجاد میشه باید مشکل را قانونی حل کنید و به مرجع توقیف کننده بروید موضوع رفع توقیف را پیگیری کنید