مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام.از یک تعاونی مسکن امتیاز واحدی رو خریدم.البته نه از عضو اولیه.دست سوم بود.قاعدتا باید علاوه بر وکالت نامه محضری مبایعه نامه هم داشته باشم.اما نفر اول نمیاد برای مبایعه نامه....میگه من فروختم و کاری ندارم.حالا اگه فوت کنه تکلیف چیه؟ تعاونی هم میگه همه چی بنام نفر اول میمونه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کفر اول تکلیفی نداره برای شما بیع نامه تنظیم کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نفر آخر می بایست به طرفیت فروشنده خود و ایادی ماقبل خود دادخواست بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.