مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت وزیان اور

سلام من 17 سال سابقه دارم عنوان شغلی من جزو مشاغل سخت وزیان آور هست حالا کارفرما تقاضای رفع صفت کرده اگه سختی کار عنوان شغلی من برداشته بشه دیگه با 20 سابقه نمیتونم باز نشسته بشم؟ یاتوالی بهش میخوره وایا عنوانی که گروه ب خورده به راحتی میتونن برشدارن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بخش نامه ها هرچند قابلیت ترتیب اثر دارند ولی قانون نیستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست به بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و یا با تلفن 1420 کارشناسان تامین اجتماعی گفته بود داشته باشید