مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی سیم کارت

سلام وقت بخیر
در تاریخ 1401٫4٫29ساعت 23٫30 در تبریز یک جرمی شناسایی شده که دو مجرم از سیم کارت ایرانسل استفاده کردن حالا برای اثبات این موضوع از دادگاه نقطه زنی خواستم که دستور را برای خدمات ایرانسل نوشته وخواسته جواب بدند که خدمات ایرانسل هم از تهران درخواست کرده تا جواب نقطه زنی بفرسته که در جواب نامه نوشته چون 6ماه گذشته نمیتونه 7 ماه نمیتونه نقطه زنی کنه دوستان عزیزان راهنمایی کنید لطفا ممنونم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از شعبه پیگیری کنید اگر چنین امکانی وجود ندارد باید کتبا در قالب نامه ارسال شود