مشاوره حقوقی رایگان - انسداد کارت بانکی توسط فتا

با سلام..در اوایل سال 98 از چند حساب مختلف به کارت من پول واریز شد و جمعا مبلغ چهارمیلیون تومان که نصفش پول خودم بود خرید اینترنتی انجام دادند و حساب من توسط فتا مسدود شد و یک نفر از مالباختگان در اردبیل از بنده شکایت کردند و درآخر با اینکه خودم شاکی بودم ولی محکوم شدم به پرداخت پول ایشان از جیب خودم و همینکارم کردم اما هنوز حساب بانکیم باز نشده الان من باید چکارکنم نزدیک سه تومن پول تو این حساب دارم آیا امکانش هست بتونم فقط پول خودمو برداشت کنم؟؟

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب بعد از پرداخت بدهی مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا برداشت از حساب مسدود شده رفع مسدودی حساب پلیس فتا