مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی

سلام خانم بنده در ورودی یک درمانگاه به علت نبود روشنایی و علائم با صورت به شیشه سکوریت برخورد نموده و دچار شکستگی بینی از دو ناحیه شده ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این پیگیری کنم که دیه و هزینه‌های درمان و جراحی آن را مطالبه نماییم.؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه درمانگاه درعدم نصب علایم هشدارعرفاسبب محسوب شودومقصرباشد می توانید ازش شکایت کنید ابتداعا به دادسرای محل مراجعه کنید

پرسشگر :

ممنون آقای بیگی یه دادخواست تنظیم کردم و به دفتر قضایی دادم و به پزشکی قانونی هم مراجعه کردم فیلم لحظه حادثه هم دیدم و نزد درمانگاه میباشد و رئیس درمانگاه هم قبول کرد که مقصر میباشد و گفتن که از طریق بیمه درمانگاه پرداخت میشود در این نوع حوادث که طرف مقصر یک سازمان دولتی محسوب میشود چگونه باید عمل شود؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم