مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

سلام. قراداد مغازه من پنج اسفند تمام میشه من میتونم یک ماه و نیم مغازه رو تخلیه نکنم و بعد عید مغاز رو تخلیه کنم ؟
صا خب مغازم قبول نمیکنه
و تو قرارداد نوشتیم برای هر روز تخلیه نکردن پنج میلیون جریمه باید بدم
ولی منه کاسب یک سال زحمت میکشم ک یک ماه شب عید بتونم کاسبی کنم
با این شرایط تورم نتونستم مغازه دیگه ای پیدا کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید زمان انعقاد قرارداد این مورد را در نظر می‌گرفتبد متاسفانه الان تنها راه فقط رضایت مالک هست در غیر اینصورت باید تخلیه کنید