مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت طلب وجه و افترا و بی آبرویی

اینجانب در طی یک سال مبالغی را به شخصی پرداخت نمودم که قرار بود بعد از پیدا کردن کار پرداخت کنند. حالا بعد از گذشت یک سال و با اختلافاتی که به وجود آمده منکر آن شده و با اسکرین گرفتن از پیامها آن را برای همسر من ارسال می کنند و با این کار سبب بی آبرویی و به وجود آوردن اختلاف در زندگی شخصی من شده اند.
خواهشمندم راه های قانونی و اقدامات لازم جهت برخورد با چنین اشخاصی را برای اینجانب ارسال فرمایید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام سوالتون را واضحتر بفرمایید .اگر شما طلبکار هستید .چرا سبب بی آبرویی شما میشود ؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم