مشاوره حقوقی رایگان - با سلام میخواستم بپرسم نامه زیر را اگه بفرستم دیوان خوبه یا باید تغییر کنه

با سلام میخواستم بپرسم نامه زیر را اگه بفرستم دیوان خوبه یا باید تغییر کنه
بسمه تعالی
مرجع رسیدگی : ریاست محترم هیات عمومی دیوان عدالت اداری
شاکی: ج.الف
موضوع و خواسته : دستور اجرای رای وحدت رویه شماره 937 مورخ 6/9/1386
با سلام
اینجانب ج.الف و همکارانم از شهرداریها و سازمان اتوبوسرانی وابسته به شهرداری بنام های:
خ.ک به شماره دادنامه ... مورخ 15/6/1384 شعبه 10 تجدید نظر ،
الف.ط به شماره دادنامه ... مورخ 25/3/ 1381شعبه دوم بدوی ،
ع.ک به شماره دادنامه ... مورخ 14/9/83 شعبه سوم بدوی ،
د.ک به شماره دادنامه ... مورخ 5/6/1381شعبه سوم بدوی ،
س.الف به شماره دادنامه ... مورخ 1/11/1380شعبه سوم بدوی
خانم ص.ش به شماره دادنامه ... شعبه 25 تجدید نظر و شماره دادنامه ... شعبه 45 بدوی
در یک موضوع مشابه (تبدیل وضعیت استخدامی) دادخواست تنظیم نموده ایم برای همگی این افراد مستند به رای وحدت رویه شماره ... مورخ 6/9/1386 و مطابق با تبصره 2 ماده 7قانون تعدیل نیروی انسانی مصوب سال 1366حکم به ورود شکایت شاکی و الزام شهرداری برای تبدیل وضعیت نامبردگان به رسمی صادر نموده لیکن شعبه 24تجدید نظر برای اینجانب حکم به رد شکایت صادر نموده اینک با عنایت به توضیحات تکمیلی زیر خواسته تبدیل وضعیت از مستخدم تسری ضوابط پیمانی به مستخدم ثابت شهرداری را دارم
1- اینجانب در سال 1380با مجوز شماره .../م- مورخ 19/12/1380 استانداری اصفهان و پس از طی مراحل گزینش، مصاحبه ، امتحان ، مسابقه، تحقیقات محلی ، تاییدیه حراست و تامین اعتبار لازم در بودجه به استخدام شهرداری پذیرفته شدم و تاکنون و با احتساب سوابق قبل از سال 80 دارای حدود 20 سال سابقه خدمت دولتی می باشم به استناد بند 2 ماده 7 قانون تعدیل نیروی انسانی دستگاههای دولتی مصوب 19/4/1367هیات وزیران مستخدمینی که بیش از 8 سال سابقه خدمت دولتی دارند بایستی تبدیل وضع شوند مستند به قانون مزبور بنده در سال 88که دارای 8 سال سابقه بودم بایستی به استناد قانون پیش گفته مستخدم رسمی می شدم هرچند شهرداری در دو نوبت در تاریخ 25/4/86 طی نامه شماره.../م و در تاریخ 5/3/92 طی نامه شماره 1412/92/ک ( تصاویر پیوست ) موضوع تبدیل وضعیت بنده را به استانداری اصفهان اعلام نموده ولی به دلایل نامعلوم اقدامی انجام نشده است.
2-به نظر می رسد رای وحدت رویه شماره 937 مصوب سال 1386 که در دادنامه های فوق بدان اشاره شد مشمول بنده بوده و رای شماره 66-65 مورخ 11/2/91 هیات عمومی دیوان که در حکم تجدید نظر اینجانب بدان اشاره شده مشمول بنده نمی گردد چرا که به استناد مفادی از ماده 89 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری اثر آرای وحدت رویه نسبت به آینده است و موجب نقص آرای سابق نمی شود - این رای مشمول افرادی است که بعد از سال 1391 در اداره استخدام شده اند نه بنده که در سال 1380 به استخدام شهرداری پذیرفته شده ام
3-تبدیل وضعیت اینجانب هیچ بار مالی اضافی به شهرداری تحمیل نمی نماید مضافاٌ اینکه هر فردی که طبق مجوز استخدام می شود ذیحساب دستگاه اجرایی اعتبار حقوق و مزایای پرسنل را در بودجه سالانه پیش بینی می نماید.
با تشکر فراوان
ج.الف

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه امكان پاسخگويي نيست