مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی سرباز فراری

سلام وقت بخیر
ممنونم که هستین که راهنمایی کنین مردم رو
بنده ج هستم اعزامی 12 سال 85 هستم ارتش نیروی دریایی بعد از اموزشی (سیرجان) به یگانم(در رشت) رفتم بعد از یه مدت مرخصی چند روزه گرفتم و برنگشتم بعد از اتمام مرخصی و سرباز فراری شدم و حدود یکسال بعد از این موضوع برام حادثه ای پیش اومد و یک چشمم رو از دست دادم بعد از یه مدت رفتم پادگان و پیگیر شدم رییس کمسیون پزشکی پادگان گفتن شما معافی و بعد پیگیری کن تا از حق بیمه ای استفاده کنی بعد مرا چندین دفعه به کمیسیون پزشکی تهران فرستادن اونجا منو معافیت پزشکی کردن اما هیچ هزینه ای و یا حق بیمه ای به من ندادن و حتی رفتم پیگیر بشم با حالت تمسخر بهم گفتن مگه جنگ و جبهه بودی گفتم نه اما رئیس کمیسیون همچین مطلبی رو گفتن و گفتن برم بیرون و بعد از چند وقت کارت معافیم امد من خیلی ها گفتن باید پیگیر میشدم اما نشدم حالا میخواستم ببینم چجوریه ایا من حقی دارم یا نه ممنون میشم راهنمایی ام کنین سوالی هم دارین در خدمتم ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایا حادثه در حین خدمت و به واسطه انجام وظیفه بوده یا در خارج از محل خدمت : در هر حال غرامت و هدیه مربوطه به شما تعلق میگیرد الباقی بستگی به پاسخ شما دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم