مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به اضافه کاری و تهدید به اخراج روزانه

با سلام و خسته نباشید
من در یک شرکت X مسئول فروشگاه هستم طبق حقوق اداره کار حقوق میگیرم و به خاطر حکمی که برای مسئولی دارم 2 میلیون بیشتر میگیرم ولی ضایعات بالا و انبارگردانی و همه مسائل رو به عهده خودمون گذاشتن با این همه مسئولیت و استرس فروش تمام تلاشمون رو میکنیم و تمام قوانین شرکت رو انجام میدیم وقتی ساعت کاریم تموم میشه مثلا 7:30 صبح میرم تا 17:00 عصر سرپرستی که داریم زنگ میزنه میگه مگر کارمندی داری میری فروش رو بیار بالا نباید بری تا فروش مد نظر زده نشده نباید بری قرارداد های ما یک ماهه هست و ماهانه باید امضا کنیم خلاصه کلا زد و بند و از موقعیت استان ما که کار توش پیدا نمیشه خیلی سو استفاده میکنند. در ضمن در طول ماه فقط 30 ساعت اضافه کاری شرکت میده ولی ما بالای 100 ساعت اضافه می مونیم به اجبار .
کل تعطیلات رسمی کشور سر کاریم و در هفته یک روز کامل دو شیفت باید بمونیم سر کار جای دوستمون تا اون بره سر استراحت و بلعکس یعنی هیچ استراحتی هم در هفته نداریم اونی هم که میریم یک روز کامل جاش میمونیم. نظر شما چیست؟ چکار باید بکنم تا حقم را بگیرم 5 سال سابقه کار دارم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

برو اداره کار شکایت کن تقاضای بازرس اداره کار بده با بازرسی اداره کار هماهنگ شو در وقتی که میده برو دنبالش بیار محل کارتون رو ببینه