مشاوره حقوقی رایگان - مدرک جدید برای به جریان انداختن مجدد پرونده در دیوان عدالت

با سلام و احترام. من بعلت تخلف اداری در بانک بازخرید شدم. هیات تخلفات مبنای بازخریدی را برای حکم محکومیت چند ماهه من بابت تحصیل مال نامشروع که در خارج از بانک انجام شده بود گذاشت. در خالی که داخل بانک برداشتی انجام نشده بود. دیوان هم اومد گفت چون از نظر شکلی بانک قواعد بررسی را رعایت کرده رای را قطعی کرد. بانک از من شکایت کیفری مبنی بر سو استفاده از موقعیت شغلی تنظیم کرده بود یک سال پیش. حالا بعد از رای قطعی دیوان رای دادگاه کیفری مربوط به سو استفاده از موقعیت شغلی اومده و برای من حکم برایت صادر شده. سوالم اینه...آیا این دادنامه که حکم برایت هست نسبت به سو استفاده از موقعیت شغلی می‌تونه زمینه ای برای من فراهم کنه بتونم دوباره پرونده رو به جریان بندازم؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.