مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و ...

عدم پیگیری جلسه دادگاه قاضی حکم منع تعقیب متشاکی و مختومه شدن پرونده را صادر کرده اخرین ابلاغیه10/9/1400بوده در حالی که من واسه اثبات حرفام باید دوتا شاهد پرونده را برای تایید اظهاراتم حضور قاضی میبردم اما در وقت مقرر نتونستم و منتظر ابلاغ بعدی شدم که پرونده بدون هیچ سوالی از دو طرف دعوا مختومه شده الان میشه از دادستان خواست پرونده به جریان بیفته.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر حکم قطعی نشده باشد می توانید تجدیدنظر خواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ قرار باید اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مهلت مقرر قانونی منقضی نگردیده باشد می توانید نسبت به قرار منع تعقیب معترض شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل اعتراض هست در موعد قانونی اعتراض کنید