مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند بعد از طلاق توافقی

باسلام خواهرم طلاق توافقي گرفتن و يكي از توافقاتشون اين بود كه فرزندشون چهارشنبه تا جمعه با مادر باشه
اما پدر مانع ميشه وگاهي اوقات هم كه اجازه ميده به بچه استرس ميده كه چند ساعت بيشتر نميتوني بموني و بايد برگردي
ميخاستم بدونم اگر خواهرم اقدام كنه با توجه به نفوذي كه همسر سابقش داره آيا ميتونه مدت توافق شده رو كاهش بده
ممنون

پاسخ ها :

ممانعت از ملاقات فرزند توسط پدر ممانعت از ملاقات فرزند ملاقات فرزند