مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات فرزند توسط پدر

سلام و عرض ادب
من جدا شدم و دوباره ازدواج کردم همسر سابقم نمیزاره پسرم بیاد من ببینمش الان پسرم 13 سالشه و باباش براش موتور خرید و تک چرخ میزنه فیلم میزاره روبیکا خیلی میبینم نگران میشم به باباش هم میگه به شما ربطی نداره میخواستم ببینم میتونم از دستش شکایت کنم اخه خیلی نگرانم چیکار کنم ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله دادخواست ملاقات فرزند را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم ملاقات فرزند دارید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید
اگر حکم ندارید می توانید دا‌دخواست بدهید
اگر حکم داشته باشید می توانید با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم ندارید دادخواست ملاقات با فرزند را ارایه کنید اگر باز هم مانع شد شکایت کیف ی کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله فرزند را میتوانید بااخذ حکم ملاقات طفل ملاقات کنید
برای قسمت دوم کاری نمیشه کرد