مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره سرقفلی

با سلام و عرض ادب.
مغازه ی سرقفلی که به ورثه رسیده و موجر هم فوت کرده و الان ورثه صاحب ملک هستند، چندین سال از زمان فوت مستاجر خالی بوده و کسبی انجام نشده و تا زمان حیات مستاجر تمام اجاره ها پرداخت شده است. ورثه موجر شماره حسابی برای دریافت اجاره اعلام نکرده اند و حتی مبلغ آن را. ایا باید اجاره این سال ها که کسبی انجام نشده پرداخت شود؟ اگر بله، به چه صورت و مبلغ آن برابر با اخرین پرداخت اجاره هست یا تغییر می کند؟ایا باید به حساب یکی از وراث موجر پرداخت کرد یا حساب دادگاه؟اگر به حساب یکی از ورثه موجر پرداخت شود و دیگر وراث تایید نکنند تکلیف چیست؟ در ضمن ورثه موجر اجازه انتقال سرقفلی را نمیدهند و سرقفلی را هم نمیخواهند. پیشاپیش سپاس فراوان از راهنماییتان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به حساب سپرده دادگستری نزد شورای حل اختلاف محل به همان مقداری قبلی و هر سال ده درصد اضافه تر واریز کنید و شما ورثه مستاجر اگر به توافق رسیدید همه و اگر به توافق نرسیدید هرکدام خواستید پرونده را به یکی از همکاران وکیل دادگستری بدهید تا اقدام لازم را بعمل آورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما باید پرداخت نمایید

طبق قانون موجر و مستاجر اگر اجاره بها سرقفلی به مالک پرداخت نشود ورثه مالک میتوانند دادخواست تخلیه ملک بدون پرداخت حق سرقفلی را نمایند و

و اگر مالک اجازه فروش سرقفلی را ندهند و حاضر به خرید سرقفلی هم نباشند شما باید دادخواست تجویز انتقال منافع را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است