مشاوره حقوقی رایگان - دستور توقف اجرای حکم کیفری

با سلام ابدارچی مشاور املاک بدون اطلاع چند سری اوراق و قولنامه سفید امضاء را برداشته و پس از 4 سال یکی دو مورد از مبایعه نامه ها ی سفید امضاء را بنام خود تنظیم سپس فروش مال غیر و کلاهبرداری شکایت نموده که نهایتا صدور حکم محکومیت حبس و جریمه و رد مال منجر و در حال حاضر در جریان اجرای حکم محکومیت بوده.
رسیدی از ابدارچی تحت عنوان تسویه حساب نهایی و ابطال و عدم اعتبار هرگونه اوراق و مدارک و چکها در دست بوده که مستند دفاع از اتهامات وارده ارائه شده ولی مورد پذیرش دادگاه قرار نگرفته
قولنامه ای سفید امضا در اختیار ابدارچی بوده که قسمت بالا و نوشته ها را جدا و در قسمت توضیحات صورتجلسه ای تنظیم نموده که مدارک را تحویل گرفته که به اصالت ان و اینکه سفید امضاء و سوء استفاده شده اعتراض نموده که بر این اساس به کارشناس ارجاع ولی چون اصل سند را در اختیار نداشته و صرفا کپی ان ارائه شده و از طرفی نیز نامبرده (ابدارچی) از تحویل اصل ان امتناع نموده و اعلام بر عدم وجود اصل سند نزد ایشان نموده کارشناس اعلام نظر ننمود. با این شرایط ایا میتوان با طرح شکایت کیفری از جمله سرقت اسناد و مدارک یا خیانت در امانت و ..... دستور توقف اجرای حکم با تودیع خسارات احتمالی را تا تعیین تکلیف اسناد را از دادگاه گرفت

پاسخ ها :

یک وکیل

حکم قطعی کیفری فقط در موارد خاص و با دستور دیوانعالی کشور متوقف میشود نه با شکایت کیفری

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم