مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام
بنده یک پراید لیزینگی مدل 88 دارم که اقساط معوقه داشت و پلاک توقیف کرده بودند ولی ماشین توقیف نشده بود که رفتم اقساط واریز کردم و سند زدم ولی فهمیدم به خاطر شکایت فردی در شهر ری پلاکم توقیف شده و نمی تونم ماشین به نام کسی بزنم و از طرح دعوی آن شخص 4 سال میگذره آیا حالا که ماشین از توقیفی نمایندگی در آمده و سند بنامم میخوره اون طرف میفهمه و میتونه توقیف کنه ماشین ؟و اینکه میتونم قولنامه ای ماشینم بفروشم ؟و اون طوری نتونه توقیف کنه زمانی ؟ و اینکه با این ماشین کار میکنم و امرار معاش میکنم میتونم بگم جزء مستثنیات دین است؟ ممنون که راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید مشکل را از راه قانون حل کنید. راههای دور زدن قانون و نقض آن عاقبت خوبی ندارد.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
هر گونه دخالت در مال توقیفی جرم بوده و قابل مجازات است .