مشاوره حقوقی رایگان - جواز پیش فروش سازنده

سلام و عرض ادب،
اگر در یک قرارداد مشارکت در ساخت مجوز فروش برای سازنده بعداز احداث سازه کل طبقات باشد، ولی سازنده اقدام به فروش قبل از اتمام سازه (قبل از موعد) نماید و الان که کل سازه و ساختمان تمام شده، و مالک زمین متوجه تاریخ قبل از موعد مجوز قولنامه پیش فروش شده میتواند نسبت تاریخ قولنامه ی پیش فروش که خلاف موعد مجوز مندرج در مشارکت نامه هست اعتراض کرده و دادخواست ابطال معامله بدهد؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به نظر می رسد فروش پیش از تکمیل سازه از طرف مالک اجازه داده نشده است لذا چنانچه خریداران نتوانند رضایت مالک را جلب کنند مالک می تواند قرارداد ها را تنفیذ نکند ...