مشاوره حقوقی رایگان - سند کردن ملک موروثی در صورتی که متوفی بدهی دارد

با سلام
پدرش از 89 و مادر سال 95ما فوت شده و یک خانه قولنامه ای از پدرم بجا مانده ما 3 خواهر و یک برادر هستیم و قصد سند دار کردن ملک را داشتیم ولی بعد چندین سال عمه ما ادعا کرده که از پدر ما طلب کار بوده و مبِلغ بدهی رو بروز میخواد و اول باید ماترک ان را بدیم در صورتی که پدرم بدهی او را پرداخت کرده بوده ولی حالا ما مدارکی نداریم که پدرم بدهی اش را داده بوده مشکل برا سند دار کردن ملک داریم که اگر روزنامه شود خواهر برادرم ادعای طلب دارد اگر ملک را قولنامه ای بفروشیم بهتر نیست ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر طلبی دارند ار طریق دادگاه ثابت کنند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم