مشاوره حقوقی رایگان - خسارت یا جانبازی در سربازی

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده سرباز سپاه بودم ک امسال برای ماموریت رفتیم مرقد امام خمینی و بنده در حین بار خالی کردن دچار کمر درد شدم و زیاد اهمیت ندادم گفتم شاید رگ ب رگ شده بعد ک از ماموریت برگشتم کمر دردم بیشتر شد و بعد س روز مراجعه ب دکتر و انجام عکس ام ار ای متوجه شدم دیسک کمر گرفتم و الان فرماندهانم قبول نمیکنن کاری میتونم بکنم با پیگیری ایا؟

پاسخ ها :

غرامت آسیب دیدگی در حین سربازی جانبازی حین سربازی آسیب دیدگی در سربازی غرامت سربازی جانبازی در سربازی سربازی