مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیدگی در حین سربازی

سلام. بنده سرباز مرزبانی در سیستان و بلوچستان‌ هستم و در بخش معاونت مهندسی در هنگ‌ مرزی مشغول به خدمت بودم. به دلیل کارهای سخت بدنی در معاونت مهندسی از پارسال مهر ماه دچار درد کمر شدم تا این که خرداد امسال درد من بسیار زیاد شد و به بیمارستان ناجا مراجعه کردم و تشخیص پزشک معتمد ناجا بعد از بررسی، هرنی دیسکال بود که در خود بیمارستان ناجا جراحی انجام دادم.
در صورت سانحه که برای من از هنگ تهیه شده ذکر کرده اند در حین جابجایی از تخت به زمین افتادم و دچار کمر درد شدم که بعد از بررسی پزشک بهداری به بیمارستان باید منتقل میشدم.
آیا غرامت به من تعلق میگیرد یا خیر؟ ممنونم

پاسخ ها :

غرامت آسیب دیدگی در حین سربازی غرامت آسیب در سربازی هرنی دیسکال در حین خدمت غرامت