مشاوره حقوقی رایگان - شهادت یک نفر_رابطه خادم و مخدومی _ شکایت از شاهد پرونده

با سلام و احترام
شخصی بنده را به اتهام توهین، تهدید به قتل و ضرب و جرح (بدون پرونده پزشک قانونی) در دادگاه شکایت کرده و یک نفر شاهد نیز دارد که شاهد وی به دلیل خسارت به بنده، من نیز شاهد را به علت عدم اجرای امور محوله و ورود خسارت به محصولات کشاورزی و همچنین توهین و تهدید شکایت کیفری نموده ام (که بنده شاهدی ندارم) و همچنین بین شاهد و شاکی رابطه خادم و مخدومی (که رابطه خادم و مخدومی بصورت سند در پرونده شاکی موجود میباشد) وجود دارد با وجود تسلیم لایحه جرح شاهد به دلیل رابطه خادم و مخدومی و همچنین شکایت بنده از شاهد پرونده قاضی بنده را با تامین وثیقه تا صدور حکم قطعی آزاد کرده (((قاضی پرونده بهم گفت برو رضایت شاکی رو بگیر وگرنه محکومی بنده هم گفتم رابطه خادم و مخدومی وجود داره فرمودن بله شاکی خودش اقرار کرده و برگه انتخاب شاهد به عنوان کارگر چاه عمیق در پرونده موجوده رابطه خادم و مخدومی وجود داره و رابطه خادم و مخدومی دلیل نمیشه شاهد بیاد شهادت کذب به دادگاه ارائه بده گفتم بنده از شاهد شکایت کردم قاضی فرمودن شما شاهدی برای شکایت خود ندارید منم به قاضی گفتم شاهد من محصولاتم تو زمینه که به دلیل سهل انگاری شاهد آب کم رسیده و دارن خشک میشن قاضی فرمودن باید شکایت حقوقی میکردی چون شاهدی نداری شکایتت بی فایدست))) در جلسه دفاع بنده هیچ کدام از اتهامات انتسابی به بنده را رو قبول نکردم آیا قاضی میتواند با استناد به شهادت یک نفر شاهد (شاهدی که بین شاکی و شاهد رابطه خادم و مخدومی بصورت سند در پرونده وجود دارد و بنده نیز از شاهد شکایت نمودم) بنده را محکوم کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

قاضی هرطور تشخیص دهد حکم میدهد و فقط شما حق اعتراض دارید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم