مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور گواه

با سلام وقت بخیر منظور از وقت نظارت به لحاظ عدم حضور گواه/ مطلع در جلسه دادرسي/ تحقيق تجدید یعنی چی با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

گذشتن وقت نظارت از سوی دادگاه به این دلیل است که پرونده از دور رسیدگی خارج نگردد و بایگانی نشود وقت نظارت پرونده شما به دلیل عدم حضور گواه و مطلع در جلسه رسیدگی که بدون حضور ایشان پرونده موعد صدور رای نیست تجدید شده است