مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردن پا

سلام. 25ساچمه به د تا پام خورده یکی به شکم پزشک قانونی آمده زده یه درصد اما طرف آشنا داره به نظر شما درصدی است یاساچمه ها را میشمارن ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر جرح ناشی از هر ساچمه در حد متلاحمه باشدهرساچمه نیم درصد دیه کامل است در غیر این صورت احتمالاً ارش تعیین گردیده است �‌توانید به آن اعتراض نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز پزشکی قانونی زمانی همون اوایلی که برای معاینه مراجعه میشه نظریه رو به مرجع انتظامی و یا قضایی ارسال میکنه و طرف مقابل نقشی نداشته مطمعنا اگر در اعلام نظریه زمانی بیشتر از یکی دو ماه تا اعلام نظریه وجود داشت احتمال نظر به اعمال نفوذ میشه داشت ولی در این حالت خیر و این 1 درصد تغییر نمیکنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید