مشاوره حقوقی رایگان - خسارت فسخ مبایعه نامه

با سلام

من برای فروش خانه به عموی خود وکالت دادم. 5 روز پیش یک صورتجلسه مبایعه نامه امضا کرده بودند و خانه را به قیمت خیلی‌ کمتر از بازار امضا کردند. پدر من در اون خانه زندگی‌ میکنند و راضی‌ نیست. خریدار 100 میلیون ودیعه داده است کل مبلغ 430 است.

1- آیا امکان فسخ وجود درد؟

2- چه مقدار ضرر و زیان باید پرداخت شود؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر حق فسخ در مبایعه نامه ذکر شده باشد که اون شرط توسط طرفین اسقاط نشده باشد می توانید با استناد به آن معامله را فسخ نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فسخ بعید به نظر می رسد ولیکن جهت پاسخ قاطع باید قول نامه ووکالت نامه را مطالعه نمود.یاالله