مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالک سرقفلی و شکایت بابت تغییر شغل

با سلام.
سال1344 سرقفلی یکباب مغازه را خریدم ودر سند قید شده بابت شغل شیشه بری ودر سال80به ساعت سازی تغییر شغل دادم و در برگه ای که بابت افزایش اجاره سرقفلی هر 3سال یکبار تمدید میکردیم عنوان کردیم بابت شغل ساعتسازی و مالک امضا نموده و اثر انگشت زده به همراه پسرش و 4شاهد ...حال با فوت مالک و فروش ملک از طرف ورثه مالک جدید بابت تغییر شغل شکایت نموده ... آیا مالک جدید حق تخلیه مغازه را دارد ... لازم به ذکر است مالک جدید 3سال است ملک را خریداری نموده
با تشکر از راهنمایی اساتید

پاسخ ها :

تغییر مالک سرقفلی تغییر شغل سرقفلی سرقفلی مغازه سرقفلی