مشاوره حقوقی رایگان - مرگ فرزندم

با سلام خدمت همه وکلا محترم.
من به خاطر اعتیادم توسط یک پلیس افتخاری مواد مخدر تو خیابون دستگیر شدم و منو به کمپ اجباری فرستادن بدون دادگاهی کردن .بعد از سه روز بچم بدنیا اومد و بعد دو سه هفته خانومم فهمید که بچه مریضی قلبی داره و ازمایش و دکترا گفتن باید خیلی سریع عمل بشه. از اون روز خانومم هر روز با مدارک و ازمایش ها میرفت به دادگاه پیش معاون دادستان چون ترخیص از کمپ با امضای ایشون بود ولی متاسفانه ایشون امضا نمیکرد با وجود مدارک اذعان داشت شما دروغ میگن ولی خیلی ها چون پارتی داشتن با ایشون خیلی زود مرخص میشدند به بهانه های مختلف.بعد از سه ماه بچم بخاطر عمل نشدن ایست قلبی کرد و فردای اون روز منو ازاد کردن ایشون.ولی من و خانومم تو این یک سال چند ماه خیلی عذاب کشیدیم شکسته شدیم
میخواستم ببینم میتونم از معاون دادستان شکایت کنم و درخواست قتل غیر عمد رو از دادگاه داشته باشم چون به سختی داریم زندگی میکنیم الان) ممنون میشم از شما وکلای عزیز راهنمایی کنید که هزینه زیادی نداشته باشه چون ندارم نرم دنبالش.

پاسخ ها :

شکایت از معاون دادستان کمپ اجباری ترک اعتیاد قتل غیر عمد