مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت دیه

با سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
طی حادثه ای برادرم از ساختمان پرت شد ‌پایین و خیلی ناقص سد ضربه مغزی و شکستن دست و پاه در نهایت بعد از چندسال محکوم شد طرف مقابل و اون اداره مبلغ دیه رو به حساب دادگاه واریز کرد و نامه زد به شعبه اجرا و رونوشت حواله پرداخت رو هم ما بردیم شعبه.چرا قاضی گفت باید نامه بزنیم ذیحسابی دادگاه برا استعلام و جواب بعد برای شما پیامک ابلاغیه می‌فرستیم بیاین؟ چرا یکدفعه نامه پرداخت نداد؟ و سوال دیگه اینکه برادرم ناقص هست و هوشیاری ندارد رو ویلچره و جابجاییش خیلی سخته شعبه هم در جریان هست آیا امکانش هست از بانک که برادرم حساب داره نامه شماره حساب خود برادرم رو بگیریم ببریم شعبه بزاریم رو پرونده که قاضی مستقیم دستور بده دیه رو ذیحسابی یا بانک سیستمی بزنن به حساب برادرم آیا میشه؟ یا باید حتما با این وضع بدش جابجاش کنیم ببریمش دادگاه و بانک که اذیت بشه و سخته جابجا کردنش ؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به ذیجسالبی مراجعه کنید به این دلیل که ممکن است هنوز پول در حساب دادگستری نباشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

محکوم علیه یا همان اداره با ارائه حواله ای که می بایست ابتدا اصالت آن اثبات گردد و این امر از طریق استعلام از ذیحسابی دادگاه صورت میگیرد مدعی پرداخت مبلغ دیه شده است بنابراین دادگاه و قاضی ناگزیر از اجرای تشریفات است شما میتوانید برای برادرتان وکیلی اختیار تا اقدامات عملیات اجرایی و پرداخت را پیگیری نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شعبه اجرا درخواست خود را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید شماره حسابش را به اجرای احکام بدهید و برای برداشت از حسابش وکالت بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از برادرتان وکالت نامه محضری کاری داشته باشید