مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و خسته نباشی..من یه خودروی 207 مدل 96 یعنی از همون موقع که صفر بود خریدم. پلاکاشم خودم رفتم راهنمایی رانندگی گرفتم..چند روز پیش تو خیابون جلومو گرفتن اول فک کردم واسه خلافیه بالای یک ملیونه..بعد گفتن حکم قضایی داره.اونم از یه شهره دیگه که اصن با این ماشین اونجا نرفتم.با کسیم مشکلی ندارم..ماشینم که نقد خریدم.بخدا گیجه گیجم..ماشینمم تو پارکینگه..باید به همون شهبه دادسرا دزفول مراجعه کنم.در صورتی که اصن اونجا کسیو نمیشناسم..بعد تو نامه زده حکم:توقیف محل شماره گزاری:دزفول در صورتی که پلاکامو اهواز گرفتم.ولی پرونده کلاسه و نامه واصله تو نامه هست..راهنماییم کنید.ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
طرح شکایت کیفری از شما شده و ماشین احتمالا به عنوان تامین جبران خسارت وارده توقیف شده است , برای اطمینان و آزاد سازی خودرو باید به پرونده مربوطه مراجعه کنید و دفاع متناسب رو ارائه بدید