مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اسناد

سلام .
آیا میتوان اجاره نامه (رهن و اجاره آپارتمان) بین موجر و مستاجر را در دفتر اسناد نوشت به چه صورت است؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می توان و فرمهای مخصوص دارد که در دفاتر اسناد رسمی برای شما ارائه می دهند با هر کدام از شروط که موافق هستید یا مخالف به تراضی تعیین کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق دفاتر اسناد رسمی اجاره نامه رسمی تنظیم نمایید و دو نفر شاهد مرد آن را امضا کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و اجاره‌نامه رسمی تنظیم کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازی به اداره ثبت اسناد نیست همین که در ادفتر املاک نوشته شود کد رهگیری گرفته شود کفایت می‌کند و بیشتر ای این حساسیت بس مورد است