مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

من یک نفر رو سال 98محکوم کردم به پرداخت650میلیون تومان و بعد از گذشت چند سال واخواهی زد طرفم و واخواهیش قبول شد و دوباره واخواهی رو پس گرفت از دادگاه و هنوز به من پولی نداده و بر همون650اعسار زده.آیا میشه درخواست تاخیر تادیه کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادخواست جداگانه اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می تواند دادخواست خسارت تاخیر تادیه روزانه لغایت اجرای حکم یوم الادا را تقاضا نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما باید صبر کنید تا وقتی که اصل پول را گرفتید آنوقت دادخواست خسارت تاخیر تادیه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید درخواست تاخیر تادیه اگر در دعوای اولیه مثلث نکرده باشید به دهید