مشاوره حقوقی رایگان - واریز اجاره سرقفلی به صندوق دولت

پدر بنده سرقفلی مغازه ای را در یک پاساژ سال1367 خریده اند جز یه قولنامه دستی سند دیگه ای رد وبدل نمیشه سالها بعد ایشان فوت میکنند و بنده به عنوان وارث اجاره بها سرقفلی را میدم که مالک گاهی رسید می داد و گاهی هم امتناع می کرد .الان مالک فوت شده و وراث درخواست اجاره سرقفلی غیر عرف حدودا سه برابر عرف کرده اند بنده هم چند سالی هست به دلیل عدم دادن رسید بابت پرداخت اجاره سرقفلی از سمت مالک،هیچ مبلغی به آنها پرداخت نکرده ام .از آنجای که هنوز انحصار وراثت نکرده اند و مالک مشخص نیست و عدم پرداخت رسید من می توانم اجاره سرقفلی را به حساب صندوق دولت وادیز کنم‌تا تکلیف مشخص شود ؟و سوال دیگر اینکه من سند و مدرک رسمی بابت سرقفلی ندارم جز یکسری پرداخت های دولتی و شهرداری و جواز کسب چطور و چگونه و با چه عنوانی می توانم به حساب صندوق دولت پول واریز کنم ؟

پاسخ ها :

واریز اجاره سرقفلی قبل از انحصار وراثت واریز اجاره سرقفلی به صندوق دولت اجاره سرقفلی بعد از فوت مالک اجاره سرقفلی سرقفلی