مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به خاطر افزایش ندادن حقوق طی 2 سال گذشته

با سلام
من به مدت 9 سال در شرکتی به عنوان طراح مشغول به کار هستم.از روز اول هیچ قراردادی امضا نکردم که حق و حقوقم در ان ثبت شده باشد و هرگز فیش حقوقی هم ارائه نمیدن،حقوق و عیدی و ... به صورت اینترنتی به حسابم واریز می شود.
بنا به تغییر اوضاع مالی شرکت ابتدا بیمه تکمیلی و ناهار حذف شد.
و از سال 97 حقوق فقط در لیست بیمه اضافه شده نه به حقوق واقعی.یعنی:
سال 96 (حقوق رد شده در لیست بیمه 1400 و حقوق واقعی 1800)
سال97 (حقوق رد شده در لیست بیمه 1700 و حقوق واقعی 1800)
که در این دو سال حقوقم از لیست بیمه بیشتر بود.
سال 98 (حقوق رد شده در لیست بیمه 2400 و حقوق واقعی 1800)
آیا این 1 میلیون حقوق که در این 2 سال اضافه شد، می شود به حقوق پرداختی واقعی 1800اضافه شود و حقوقم 2800 شود یا نهایتا به حقوق لیست بیمه اضافه می شود و همان حقوق لیست بیمه 2400 را می دهند؟