مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حقوق کارگر

با سلام و احترام.
یکی از آشنایان من در یک مجتمع مسکونی کارهای خدماتی به صورت ساعتی انجام می دهد. در حال حاضر با توجه به مشکلات اقتصادی از هیات مدیره درخواست افزایش حقوق داده است. اما با مخالفت هیات مدیره مواجه شده است. ضمن این که از سال 97 به بعد هم دیگر قراردادی امضا ننموده است. آیا ایشان می توانند از طریق اداره کار شکایت نمایید و حق خود را بگیرد؟
با توجه به این که برادر ایشان در همان هیات مدیره مجتمع مسکونی هست، طبق قانون چه مشکلی برای ایشان به وجود می آورد؟ با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام شکایت امکان‌پذیر است. راجع به برادر هیات مدیره فکر کنید ببینید شکایت کنید یا نه