مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق تلگرام بعد واریز پول

بعد واریز پول برای انجام دادن کار جوابم رو نداد و ازم کلاه برداری کرد لطفا رسیدگی کنین با این کلاه بردار ها باید چکار کنیم رسید واریزی دستم هست به اسم: ... از طریق تلگرام

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکایت کلاهبرداری رایانهای مطرح نمایید به پلیس فتا هر جا می شود تحقیقات کامل می گردد و متهم شناسایی می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و از ان شخص شکایت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای محترم جرایم رایانه ای شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بررسی دقیق نیاز دارد جرائم الکترونیکی به صورتی هستند که اگر دفاع مناسب انجام نشود محکوم میشوو

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس فتا و دادسرا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تحت عنوان کلاهبرداری می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعایی خویش را اثبات نماید
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید