مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر

سلام، اجرای احکام 400 سکه محکوم ‌شدم، نیم عشر شده 96میلیون تومان، همسرم در قبال حضانت طلاق 335 تا ببخشید و 15 عدد یه دستگا ه خودرو دریافت کرد در دفتر اسناد رسمی، 50 عدد سکه باقی مانده، درضمن حساب بانکی بنده مسدود شده، حالا رفتیم دادگاه پرونده رو ببندیم وحساب باز بشه، میگن تا 96تومن پرداخت نشه نمیشه، چکار کنم

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب برای مهریه رفع مسدودی حساب نیم عشر مهریه مهریه