مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سرباز

با سلام بنده سرباز در زابل پدرم معلولیت داره وعضو بهزیستی هستم تک فرزند نیستم یه برادر دارم یازده سالشه واقعا برای مادرم سخته دوبار نامه انتقالی از نیروی انسانی ستاد کل مرزبانی تهران زدم که زود پیگیری بشه ولی اصلا نامه ای به زابل فرستاده نشده هرچقدر زنگ میزنم به تهران مدام مشغولی کسی جوابگو نیست

پاسخ ها :

درخواست انتقالی سرباز به دلیل از کار افتادگی پدر انتقالی سرباز به دلیل معلولیت پدر انتقالی سرباز سربازی