مشاوره حقوقی رایگان - مدرک جرم

سلام من از خانمم مدرک و سند چت تو تلگرام البته برای سال 97هستش با چند نفر دارم و الانم بردمش منزل خانوادش به همراه فرزند پسرم که 7ساله هستش و جریان بهشون گفتم و گفتم دوست داری طلاق بگیر دوست نداری بمون همونجا الان نزدیک دو هفته میشه اونجاست و هیچ اقدامی نمی کنه و پیش وکیل هم رفته وکیل گفته شکایت نکن و طلاق توافقی هم نگیر. آیا به نظر شما من بعد یک ماه می تونم عدم تمکین کنم یه یه راه حلی بهم نشون بدین برای طلاق دادنش درضمن می دونم که مدارک من فقط 90ضربه شلاق داره

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر میتونی ببخش وگرنه طبق قانون مرد قدرت طلاق رو‌داره البته حقوق مالی زوجه رو‌ یا مبلغی توافق کنید وگرنه تقسیط باید پرداخت بشه تا طلاق اجرا بشه

یک وکیل

تا زمانی که ادعای رابطه نامشروع یا هر جرم دیگر ثابت نشده هیچ شلاقی برای ایشان درنظر گرفته نمیشود و اصل بر برائت است بی جهت برای خودتون فرضیه نسازید.

پرسشگر :

متشکرم از دو استاد عزیز. آیا بعد یک ماه در منزل نبودن من نمی تونم شکایت کنم از دست خانمم عدم تمکین بگیرم یا یه راهی باز کنم برای طلاق وگرنه ایشون یه شهرستان دیگه هستن من یه شهرستان دیگه تا کی بلاتکلیفی ایشون حاضر به شکایت نیست منم حاضر به شکایت نیستم البته من حاضر به توافق هستم اما ایشون وکیلش بهش گفته توافق نکن

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به وکیل مراجعه کنید موضوع تخصصی است