مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

خودرویی از شخصی با قولنامه خریداری کردم پس از تسویه کامل با وی وکالت گرفتم که بدلیل مشکلات خانوادگی تاریخ وکالتمون گذشت حالا فروشنده نه مالیات را پرداخت میکند ونه همکاری جهت تمدید وکالت
خواهشمندم بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

عدم پرداخت مالیات توسط فروشنده خودرو عدم تمدید وکالت خودرو توسط فروشنده عدم تمدید وکالت خودرو دریافت سند خودرو مالیات خودرو خودرو