مشاوره حقوقی رایگان - اقدام روی ظهرنویس پشت چک

سلام. شخصی به من 53 م بدهکار هستش که چکه مادرشو داده بوده و پشتش رو ظهرنویس امضا کرده ضمن اینکه یه دست خطیم راجب اینکه اگه برگشت خورد حکم خیانت در امانت داشته باشه. چک برگشت خورده الان و من تا حالا اقدامی نکردم. حالا یکی از همکاران که از همون شخص طلب داشته از قبل اقدام کرده و میگه شمام بیار بزار روی همین پرونده. یعنی من برم دادخواست بدمو تمبر باطل بکنم و چگونه باید روی همون پرونده میشه گذاشت. ایا امکانش هست؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با توجه به توضیحات شما خیانت در امانت نیست البته اگر بابت بدهکاری بوده
شما دادخواست مطالبه وجه سفته را بدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم