مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر افغانی با پسر ایرانی

سلام وقت بخیر
من دو تابعیتی هستم پدرم افغان و مادرم ایرانی ، نامزدمن هم مثله من پدر افغان و مادر ایرانی داره ، هر دوتا مون اقدام به گرفتن شناسنامه کردیم نامزد من تونست بگیره ولی به من شناسنامه ندادن ،هرچی هم که پیگیر شدیم بخاطر شناسنامه من گفتن نمیدیم . الان که ماها می‌خوایم عقد مون ثبت بشه به مشکل خوردیم هر محضر خونه ای که میریم میگن ثبت نمیکنیم ، اداره ناجا رفتیم پرسیدیم گفتن که چون من پاسپورت دارم پسره باید بره خدمت سربازی وقتی از خدمت برگشت نامه میدیم تا عقدتون ثبت بشه نامزد من هم میگه من اصلا خدمت سربازی نمی‌رم ، به نظر شما راه حل دیگه ای هست که عقد ما ثبت بشه ?
ممنون میشم که جواب بدین خیلی کارمون گیره .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید عقد ازدواج شرعی را منعقد نمایید ولی در آینده ممکن است مشکل ایجاد شود

و با توجه به اینکه مادر شما ایرانی است برای اینکه شما شناسنامه و تابعیت ایران را اخذ نمایید باید دادخواست اثبات نسب را مطرح نمایید و