مشاوره حقوقی رایگان - طریقه اقدام در خصوص رای صادره غیابی کیفری درخصوص معامله ملک

اینجانب در سال 91 با فردی معامله نموده و ملک کشاورزی خود را براساس یک قولنامه دستی در قبال اخذ دوفقره چک هر کدام به مبلغ 15 و 10 میلیون تومان فروخته و در متن قولنامه نیز قید نمودیم که درصورت عدم وصول وجه یکی از چکها معامله فسخ می گردد. که همین اتفاق هم افتاد و وجه چک دوم وصول نگردید. اینجانب نیز علیرغم چندین نوبت تماس تلفنی با خریدار موفق به یافتن او و فسخ معامله و یا وصول الباقی طلب خود نگردیدم. نامبرده در غیاب بنده اقدام به تنظیم شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری ( فروش ملک مورد معامله به شخص دیگر ) می نماید. چرا که گویا او در هفته دوم معامله متوجه می شود که ملک مورد معامله به فرد دیگری واگذار شده (بدون اطلاع اینجانب) و لذا از دادن الباقی طلب منصرف و طرح شکایت می نماید. رأی غیابی صادره نیز 7 سال حبس برای اینجانب می باشد . با پیگیری اینجانب مشخص شد که ملک کشاورزی اینجانب به دلیل قرار گرفتن درخارج شهر بدون اطلاع بنده ، توسط دلالان به فرد دیگری فروخته شده که از نظر اینجانب وجاهت قانونی نداشته و بنده نیز علیه او مدعی شدم. لیکن به خریدار فعلی ملک نیز اعلام کردم که یا بیا و معامله را فسخ کن و پول خود را پس بگیر یا چنانچه توافق می کنی از سایر زمین های مشابه مربوط به خودم به تو زمین بدهم. لیکن وی تاکنون به این امر توجهی ننموده و پاسخی نمی دهد. من هم درشهرستان دیگری غیر از شهرستان محل صدور حکم هستم. حال خواستم راهنمایی فرمائید که برای خلاصی از این وضعیت و ابطال رأی صادره با وجود عدم همکاری شاکی و آمادگی اینجانب مبنی بر ادای دین و فسخ معامله چه باید بکنم ؟ ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید وکیل بگیرید ضمنا رای دادگاه ابطال نمیشود فقط قابل اعتراض هست

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شما بایستی اولا نسبت به رای غیابی واخواهی کرده و در خصوص فسخ بایستی اول از طریق اظهارنامه اقدام و مراتب را به وی اعلام و سپس دادخواست فسخ بدهید