مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نرخ تورم با توجه به شرایط تورمی کشور

با سلام و احترام
با توجه به شرایط تورمی موجود که هر ماه با ماه گذشته تفاوت چشمگیری دارد. درصورتی که فردی را بدلیل چک بلامحل با در دست داشتن حکم جلب شخص، محاسبه تاخیر و تادیه در ابتدای سال 1401 با انتهای 1401 تفاوتی خواهد داشت؟ در واقع نرخ تورمی اعلامی جدید از سوی بانک مرکزی در چه زمان هایی به قوه قضاییه است؟
البته یکی از اساتید حقوق فرمودند قانونی برای واقعی شدن تاخیر و تادیه در مجلس در حال تصویب است.

پاسخ ها :

نرخ تورم خسارت تاخیر تادیه چک چک تورم