مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

عرض سلام و خسته نباشید
من از روی ناچاری بابت بدهی خود 3 فقره چک را از شخصی که تاریخ سررسید چکها سال 96 بود را در سال 98 دریافت نمودم و دادخواستی را به خواسته مطالبه اصل خواسته هزینه دادرسی خسارت تاخیر تادیه مطرح نمودم و تقریبا 9 ماه بعد از طرح دعوی جلسه رسیدگی در شورای حل اختلاف برگزار شد و قاضی فقط حکم به پرداخت اصل خواسته و هزینه دادرسی صادر نمود و در رای صادره هیچ اشاره ای به پرداخت خسارت دیرکرد نشده است،
آیا دلیل این امر(عدم اشاره به خسارت دیرکرد) میتواند عدم تطابق تاریخ سررسید و تاریخ انتقال چک به اینجانب باشد؟؟؟
آیا در صورت اعتراض شعبه دادگاه عمومی حقوقی رای به پرداخت خسارت دیرکرد صادر خواهد کرد؟؟
پیشاپیش از پاسخگوییتان کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام .عدم مطالبه خسارت تاخیرتادیه ازجانب شمابوده.برای جواب صحیح ترابتدا رجوع کنید به دادخواست طرح شده واین موردرابررسی نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
و شما می توانید دادخواست جداگانه مطالبت خسارات تاخیر تادیه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
و شما می توانید دادخواست جداگانه مطالبه خسارات تاخیر تادیه بدهید