مشاوره حقوقی رایگان - تشدید شدن مجازات در تجدیدنظر با لغو مجازات تعلیق شلاق

با سلام
پرونده یکی از بستگانم که در دادگاه بدوی 3 سال و خرده ای به همراه مجازات شلاق بود و دو سال و نیم و 50 ضربه شلاقش تعلیق شده بود با اعتراض به تجدید نظر رفت. در دادگاه تجدید نظر حکم را اصلاح و حبس را به 36 ماه تبدیل کرد. و نوشت دو سال و نیم تعلیق حبسش (که در بدوی تعلیقی شده بود) نیز به قوت خود باقیست. ولی در مورد شلاق که 50 ضربه ان در دادگاه بدوی تعلیقی شده بود در دادنامه هبچ اشاره ای نکرد. و در واقع او را بدون در نظر گرفتن 50 ضربه تعلیقی محکوم به همان 74 صربه شلاق تعزیزی کرد.
سوالم اینجاست که زمانی که دادگاه بدوی حکم تعلیقی در مورد حبس و شلاق میدهد ایا تجدید نظر میتواند بخشی از تعلیق (شلاق) را لغو (یعنی حکم را تشدید) کند؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است دادنامه را برای وکیل ارسال کنید تا پس از مطالعه راهنمائی لازم ارایه گردد.

یک وکیل

تجدیدنظر حکم قطعی صادر میکند و اما و اگر ندارد