مشاوره حقوقی رایگان - صحت مبایعه نامه

در حال حاظر من و پدرم هیچگونه بدهی ایی نداریم و پدرم در قید حیات است، اما برادرم بدهکار مهریه است. درصورتی که پدرم از طریق مبایعه نامه اموال خود را به قیمت ده میلیارد تومان به من بفروشد، و اقرار نماید که ثمن مورد معامله را بصورت کامل و بصورت دلار و سکه دریافت نموده است و هیچ پولی بصورت ریال پرداخت نشود. و مبایعه نامه بصورت دستی و با حضور چهار نفر شاهد تنظیم شود.

آیا این مبایعه نامه صحیح است؟

آیاده میلیارد تومان دلار و سکه به عنوان ثمن قابل قبول است و جرم نیست؟

در صورت فوت پدرم، زن داداشم میتواند تقاضای ابطال بیع صوری کند و سهم الارث برادرم را توقیف کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مبایعه‌نامه به صورت قانونی و صحیح تنظیم شود و