مشاوره حقوقی رایگان - خسارت فسخ مبایعه نامه

با سلام
من و همسرم برای فروش ملک خودمان با اقایی معامله انجام دادیم در بنگاه مبایعه نامه نوشتیم در متن مبایعه نامه برای هر دو طرف ضرر و زیان مشخص شده. اگر طرف معامله ی ما قصد بر هم زدن معامله را داشته باشد و یا به هر دلیلی روز محضر آماده نشود آیا مبلغ پیش پرداخت ایشان به عنوان ضرر و زیان محاسبه خواهد شد ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از زمان امتناع ضرر و زیان محاسبه می شود

یک وکیل

سلام" هر چند جهت ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال مطروحه ، مستلزم رؤیت مبایعه نامه و اسناد و مدارک مربوطه و مطالعه آن و مشاوره حضوری است اما به هر حال عرض می کنم ؛ کسر خسارت و ضرر و زیان قراردادی از قسمتی از ثمن معامله ، هر چند به موجب قانون و قرارداد پس از اثبات در محکمه صالح امکان پذیر است ولی حتماً باید دریافت آن شرعی باشد تا موجب ضمان نگردد .

یک وکیل

از زمان عدم حضور در محضر و صدور گواهی عدم حضور از آن محضر شما می توانید در خواست ضرر و زیان نمایید و چنانچه حق در قرارداد شما پیش بینی شده باشد و یا اکنون با توافق یکدیگر معامله را برهم بزنید می توانید ضرر و زیان را از بیعانه و یا پیش پرداخت برداشت نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما .ایجادانخراف در پاسخ کرده است.زیرا 1-صرف قصد کافی نیست 2-به هر دلیلی خیر 3-عدم استرداد پیش پرداخت به همین راحتی که شما می فرمایید خیر.یاالله

یک وکیل

با سلام از زمان امتناع از انجام تعهدات قراردادی شما مستحق خسارت و دریافت ضرر و زیان خواهید شد اگر مبلغی به عنوان حق فسخ تعیین شده باشدشما می توانید آن مبلغ را برداشت کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمی رسد که درمبایعه نامه کلمه خسارت همان وجه التزام ناشی ازعدم ایفاء تعهد میباشد،لذاتقاضای اخذوجه توافق شده ،هم قانونی است وهم شرعی،دادگاه براین مبنا رأی خواهدداد،درخدمتیم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. حتما مبایعه نامه باید رویت و مطالعه گردد ولی اصولا در صورت حصول سایر شرایط،ایشان محکوم به مبلغ خسارت می شوند و مبلغ پیش پرداخت جزء آن محسابه نمی شود.